Uw vuur… onze passie!

Aanleggen Schouw

Voor het aanleggen van een schouw kunt u prima terecht bij Mabo Sfeerhaarden voor de bouw van uw eigen droom openhaard.

Wij komen voor aanvang van het plaatsen van een schouw altijd van te voren vrijblijvend een bezoek brengen aan uw woning. Het is belangrijk dat wij tijdens deze inspectie de situatie kunnen bekijken en uw wensen kunnen opnemen voor het plaatsen van een schouw. Uw gegevens gaan vervolgens naar onze specialisten. Zij werken de opgenomen gegevens uit tot een passende offerte en oplossing voor het plaatsen van een schouw in elk interieur.

Het plaatsen van een schouw wordt volgens het laatste bouwbesluit en de algemene nationale bouwvoorschriften gedaan op een brandvrije ondergrond. Wij besteden veel aandacht aan een goede beluchting t.b.v. de openhaard. De voordelen van deze beluchting zijn dat u geen luchtcirculatie door uw woonkamer krijgt en dat de openhaard voldoende natuurlijke trek heeft, waardoor u optimaal kunt genieten van het vlammenspel.

Kijk hier voor de collectie schouwen.

Wilt u een afspraak maken voor een geheel vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een schouw? Vul hier ons offerte formulier in. Wij garanderen u binnen 48 uur reactie op uw aanvraag.
Copyright © 2019 Mabo Haarden