Uw vuur… onze passie!

Aanpassen Gas Openhaard

Voor het aanpassen van een gas openhaard kunt u prima terecht bij Mabo Sfeerhaarden. Het aanpassen van een gas openhaard kan op verschillende manieren gebeuren. In overleg met u gaan we bekijken wat de beste en voordeligste manier is om uw gas openhaard aan te passen. Vervolgens worden uw wensen t.a.v. het aanpassen van de gas openhaard besproken en in een offerte uitgewerkt.

Wij komen voor aanvang van het aanpassen van een gas openhaard altijd van te voren vrijblijvend een bezoek brengen aan uw woning. Het is belangrijk dat wij tijdens deze inspectie de situatie kunnen bekijken en uw wensen kunnen opnemen voor het aanpassen van de gas openhaard. Uw gegevens gaan vervolgens naar onze specialisten. Zij werken de opgenomen gegevens uit tot een passende offerte en oplossing voor het aanpassen van een gas openhaard in elk interieur.

Het aanpassen van een gas openhaard wordt volgens het laatste bouwbesluit en de algemene nationale bouwvoorschriften gedaan op een brandvrije ondergrond. Wij besteden veel aandacht aan een goede beluchting t.b.v. de gas openhaard. De voordelen van deze beluchting zijn dat u geen luchtcirculatie door uw woonkamer krijgt en dat de gas openhaard voldoende natuurlijke trek heeft, waardoor u optimaal kunt genieten van het vlammenspel.

Wilt u uw gas openhaard renoveren? Dit is ook mogelijk bij Mabo, kijk hier voor meer informatie over het renoveren van uw schoorsteen.

Wilt u een afspraak maken voor een geheel vrijblijvende offerte voor het aanpassen van een gas openhaard? Vul hier ons offerte formulier in. Wij garanderen u binnen 48 uur reactie op uw aanvraag.
Copyright © 2019 Mabo Haarden