Uw vuur… onze passie!

Aanpassen Schoorsteen

Voor het aanpassen van een schoorsteen kunt u uiteraard terecht bij Mabo Sfeerhaarden.

Wij komen voor aanvang van het aanpassen van een schoorsteen altijd van te voren vrijblijvend een bezoek brengen aan uw woning. Het is belangrijk dat wij tijdens deze inspectie de situatie kunnen bekijken en uw wensen kunnen opnemen voor het aanpassen van een schoorsteen. Uw gegevens gaan vervolgens naar onze specialisten. Zij werken de opgenomen gegevens uit tot een passende offerte en oplossing voor het aanpassen van een schoorsteen.

Het aanpassen van een schoorsteen wordt volgens het laatste bouwbesluit en de algemene nationale bouwvoorschriften gedaan. Het aanpassen van een schoorsteen is vakwerk. Men moet heel goed weten welk verbrandingstoestel aanwezig is als men een schoorsteen gaat aanpassen. Na het aanpassen van de schoorsteen kunnen wij garanderen dat uw verbrandingstoestel werkt. Daarom is Mabo Sfeerhaarden een prima oplossing als u de schoorsteen wil laten aanpassen.

Wilt u uw schoorsteen renoveren? Dit is ook mogelijk bij Mabo, kijk hier voor meer informatie over het renoveren van uw schoorsteen.

Wilt u een afspraak maken voor een geheel vrijblijvende offerte voor het aanpassen van een schoorsteen? Vul hier ons offerte formulier in. Wij garanderen u binnen 48 uur reactie op uw aanvraag.
Copyright © 2019 Mabo Haarden