Uw vuur… onze passie!
U bevind zich hier:

Antieke schouwen marmer

Deskundige plaatsing en grote collectie luxe marmeren schouwen, antieke marmeren schouwen en massief marmeren schouwen door Mabo 's-Hertogenbosch.

Mabo biedt u een unieke en ongeëvenaarde collectie prachtige marmeren schouwen.
Deze marmeren schouwen kunt u uitgebreid bewonderen in onze showroom te 's-Hertogenbosch. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van marmeren en natuurstenen schouwen. Deze bijzondere marmeren schouwen uit verschillende stijlperiodes zijn grotendeels afkomstig uit oude Zuid- en Oost-Europese boerderijen, hoeves en oude landhuizen. Zelfs wanneer de haard niet brandt, stralen antieke marmeren schouwen altijd klasse, sfeer en warmte uit! Mabo kan u ook op maat gemaakte replica marmeren schouwen leveren. Deze replica’s zijn handgemaakt en zodanig bewerkt dat ze “echte” antieke marmeren schouwen bedrieglijk dicht benaderen.

Antieke marmeren schouwen                                                                                 
Unieke antieke marmeren schouwen van Mabo zijn altijd van massief marmer. Marmer is ontstaan uit kalksteen en heeft een kristalachtige structuur. Oude en antieke marmeren schouwen zijn er in veel bijzondere kleuren, zoals zwart marmeren schouwen, ook wel bekend als Noir de Mazy . Maar misschien valt ú wel voor de chique uitstraling van de prachtige wit marmeren schouwen van Italiaans Carrara marmer of voor de warme uitstraling van de antieke rood marmeren schouwen. Deze bijzondere kleur wordt ook wel Napoleon Rouge genoemd.

Het onderhoud van marmeren schouwen
Marmeren schouwen zijn heel makkelijk te onderhouden. Met wat meubelolie op een doekje poetst u de schouw in en vervolgens wrijft u het eenvoudig uit.
 
Marmeren schouwen, altijd uniek!                                                    
Alle antieke marmeren schouwen hebben een eigen unieke uitstraling. U wilt natuurlijk dat deze schouw een harmonieus geheel vormt met de stijl en inrichting van uw woning. De specialisten van Mabo Sfeerhaarden . kunnen u, geheel vrijblijvend, adviseren welke antieke marmeren schouwen het beste bij u en uw woning passen. Hiervoor hebben wij ervaren schouwbouwers in dienst die niet alleen de antieke marmeren schouwen kunnen installeren maar ook gespecialiseerd zijn in het plaatsen van rookkanalen. In onze showroom in 's-Hertogenbosch toont Mabo u graag ons unieke assortiment prachtige antieke marmeren schouwen.

Neem voor een vrijblijvende offerte voor het leveren en eventueel installeren van marmeren schouwen contact met ons op door ons offerteformulier in te vullen.

Klik hier voor meer algemene informatie over ons assortiment schouwen met mooie afbeeldingen van de schouwen en de afmetingen.
Geen resultaten gevonden, pas de filters aan en probeer het opnieuw
Copyright © 2019 Mabo Haarden