Uw vuur… onze passie!

Mabo Haarden Amsterdam | Schouwen | Rookkanalen

Welkom op de website van Mabo Haarden, de specialist in haarden, schouwen en rookkanalen in de regio Amsterdam. Wij zijn een bedrijf met 20 jaar ervaring, dat zich dagelijks bezig houdt met het bouwen van antieke schouwen, installeren van rookkanalen, gashaarden, openhaarden. Uw haard is bij ons in vertrouwde en zeer ervaren handen!

Haarden Amsterdam
Bent u op naar haarden in de regio Amsterdam? Bij Mabo Haarden bent u aan het juiste adres! Met ons ruime assortiment, jarenlange ervaring en expertise in haarden en kachels gaat uw project zeker slagen. Voor haarden bieden wij haarden van verschillende soorten merken. Zo hebben wij merken als; Dru, Faber, Flam, Kal-fire, Spartherm en Wanders. 
Haarden Amsterdam

Bekijk hieronder de verschillende soorten haarden:
  • Gashaarden dienen als aangename en functionele middelpunten in elk huis, het wekt snel warmte op en zorgt voor behaaglijkheid in huis.
  • Houten inzethaarden zijn haarden met een karakteristieke uitstraling die zorgen voor sfeer en gezelligheid in huis.
  • Houtkachels worden steeds populairder. Begrijpelijk, een houtkachel brengt gezelligheid en heeft een uitzonderlijk hoog rendement.
  • Liftdeurhaarden zijn haarden met een glazen draai- of schuifdeur zodat de haard open, halfopen of gesloten te gebruiken is. 
  • Openhaarden worden aangelegd volgens het laatste bouwbesluit en de algemene nationale voorschriften. Mabo Haarden zorgt voor een goede beluchting van de openhaard.
     
Schouwen Amsterdam
Om ervoor te zorgen dat uw kachel of haard bij uw interieur past kiest u voor een schouw van Mabo Haarden & Schouwen. Onze schouwen worden nauwkeurig gebouwd en daarnaast regelen we de plaatsing, installatie en de complete afwerking. U kunt kiezen uit omloop schouwen, halve omloop schouwen en voorzet schouwen. Deze varianten zijn antiek of nieuw en worden gemaakt van verschillende materialen zoals marmer of hout.

Schouwen Amsterdam
 
Rookkanalen Amsterdam
Ook voor rookkanalen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van zowel enkelwandige rookkanalen als dubbelwandige rookkanalen in de regio Amsterdam. Meteen na installatie van uw rookkanaal wordt uw openhaard, gashaard of kachel samen met u door onze medewerkers getest. U kunt dus direct stoken! Voordat wij het rookkanaal komen installeren, brengen wij een bezoek aan uw woning. Aan de hand van dit bezoek kunnen wij u een passende offerte voor de installatie van een rookkanaal aanbieden. Meer informatie over rookkanalen vindt u hier!

Naast onze haarden, schouwen en rookkanalen bieden we ook elektrische schoorsteenventilatoren en renovatie van uw schoorsteen aan in de regio Amsterdam.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via het contactformulier of kom gezellig langs in onze showroom.

Copyright © 2019 Mabo Haarden