Uw vuur… onze passie!

Dru Maestro 100 ECO WAVE

Soort:Gashaarden
Type:Gesloten gashaarden
Merk:Dru
Consumenten prijs:€ 4.495,00
MABO prijs:€ 4.045,50
Omschrijving
Indien gewenst kunnen wij de DRU Maestro 100 EcoWave gesloten gashaard compleet installeren, inclusief rookkanaal, gasleiding en complete afwerking.

Met de Maestro serie slaat DRU een hele nieuwe en vooral mooie weg in. Door de houtset nog echter te maken en ervoor te zorgen dat de vlammen daadwerkelijk uit het hout zelf komen is het vuur nu bijna niet meer van echt te onderscheiden.

Dubbele brander en EcoWave in de DRU Maestro 100

Ook deze nieuwe Maestro beschikt over de EcoWave functie waarmee met één druk op de knop een programma gestart kan worden waarbij de kachel minder vermogen geeft en een zeer realistisch vuurbeeld tevoorschijn tovert. Dit doet DRU door de vlammen dan weer hoog en dan weer laag te laten branden (Wave) zoals u ook van een echte houthaard gewend bent. Daarnaast heeft de Maestro gashaard  een dubbele brander. Door één brander uit te schakelen kunt u eenvoudig het vermogen reduceren terwijl er wel een mooi vlambeeld in het zicht blijft.

Schoonmaken kunt u zelf met de Maestro 100

Deze grote Maestro fronthaard (uiteraard gesloten systeem) heeft een eenvoudig systeem waarbij de ruit naar voren klapt. Nu kunt u zelf ook makkelijk bij de binnenkant en is de ruit zonder tussenkomst van een monteur eenvoudig zelf te reinigen wanneer dit een keer nodig is.

Specificaties:
Vuurzicht front
Merk DRU
Uitvoering Front
Afvoerdiameter 200/130mm
Achterwand zwart of tegen meerprijs Classic Stone of Ceraglass
Afmetingen ruit (bxh): 100x69cm
Vermogen 10kW
Propaan mogelijk

optioneel achterwand ceraglass (meerprijs € 315,-)
optioneel achterwand classic steen (meerprijs € 385,-)
optioneel ontspiegeld AR glas ( meerprijs €500,-)
Communicatiemodule €170,-
Vernieuwende Maestro

Mabo Haarden 
Copyright © 2019 Mabo Haarden