Uw vuur… onze passie!
U bevind zich hier:

Liftdeurhaarden

Mabo liftdeurhaarden - Grote collectie liftdeurhaarden:
Een liftdeurhaard is een soort van open haard die je ook als gesloten haard kan gebruiken. Een liftdeurhaard is de gezelligheid en warmtebron van vele woningen.
Indien de liftdeurhaard gesloten wordt gebruikt is de liftdeurhaard zeer rendabel.
Dankzij de technologie van de liftdeurhaard blijft het zicht op het vuur goed en kunt u gerust gaan slapen zonder bang te zijn dat er een vonkje uit kan springen. Een liftdeurhaard is dus eigelijk een openhaard en een houtkachel ineen.

De pluspunten van liftdeurhaarden
De nieuwe generatie liftdeurhaarden beschikken over een moderne verbrandingstechniek waarbij met een minimum aan brandhout een hoge warmteopbrengst behaald kan worden. Door naverbranding in liftdeurhaarden worden eventueel onvolledig verbrande gassen alsnog tot ontbranding gebracht. Deze naverbranding voorkomt tevens roetaanslag op de ruit en zorgt voor een schone verbranding. Bij liftdeurhaarden met een gesloten verbrandingssysteem is bovendien geen bestaande schoorsteen nodig. In praktisch iedere situatie is het dan ook mogelijk liftdeurhaarden te plaatsen. Met liftdeurhaarden kiest u voor de charme van een knisperend, geurig houtvuur en kunt u tevens energiezuinig stoken!

Naast het leveren en plaatsen van haarden verzorgen we ook de renovatie van alle soorten haarden, kijk hier voor meer informatie.

Wellicht haalt u inspiratie uit de onderstaande liftdeurhaarden! Neem contact met ons op voor een offerte op maat!


 
Geen resultaten gevonden, pas de filters aan en probeer het opnieuw
Copyright © 2019 Mabo Haarden