Uw vuur… onze passie!
U bevind zich hier:

Openhaarden

Mabo openhaarden - Grote collectie Gas en hout openhaarden:
Het bouwen van openhaarden is voor ons dagelijks werk. Wij bouwen zowel gas openhaarden als hout openhaarden. Zelfs een combinatie is mogelijk. Hieronder enkele door ons bedrijf gerealiseerde openhaarden.

Wij komen voor aanvang van het aanleggen van een openhaard altijd van te voren vrijblijvend een bezoek brengen aan uw woning. Het is belangrijk dat wij tijdens deze inspectie de situatie kunnen bekijken en uw wensen kunnen opnemen voor het aanleggen van een openhaard. Uw gegevens gaan vervolgens naar onze specialisten. Zij werken de opgenomen gegevens uit tot een passende offerte en oplossing voor het aanleggen van een openhaard in elk interieur.

Het aanleggen van een openhaard wordt volgens het laatste bouwbesluit en de algemene nationale bouwvoorschriften gedaan op een brandvrije ondergrond. Wij besteden veel aandacht aan een goede beluchting t.b.v. de openhaard. De voordelen van deze beluchting zijn dat u geen luchtcirculatie door uw woonkamer krijgt en dat de openhaard voldoende natuurlijke trek heeft, waardoor u optimaal kunt genieten van het vlammenspel.

Naast het leveren en plaatsen van haarden verzorgen we ook de renovatie van alle soorten haarden, kijk hier voor meer informatie.

Wellicht haalt u inspiratie uit de onderstaande openhaarden! Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

 
Geen resultaten gevonden, pas de filters aan en probeer het opnieuw
Copyright © 2019 Mabo Haarden