Uw vuur… onze passie!

Openhaard Aanleggen

Voor het aanleggen van een openhaard kunt u prima terecht bij Mabo Sfeerhaarden voor de bouw van uw eigen droom openhaard.

Wij komen voor aanvang van het aanleggen van een openhaard altijd van te voren vrijblijvend een bezoek brengen aan uw woning. Het is belangrijk dat wij tijdens deze inspectie de situatie kunnen bekijken en uw wensen kunnen opnemen voor het aanleggen van een openhaard. Uw gegevens gaan vervolgens naar onze specialisten. Zij werken de opgenomen gegevens uit tot een passende offerte en oplossing voor het aanleggen van een openhaard in elk interieur.

Openhaard aanleggen

Het aanleggen van een openhaard wordt volgens het laatste bouwbesluit en de algemene nationale bouwvoorschriften gedaan op een brandvrije ondergrond. Wij besteden veel aandacht aan een goede beluchting t.b.v. de openhaard. De voordelen van deze beluchting zijn dat u geen luchtcirculatie door uw woonkamer krijgt en dat de openhaard voldoende natuurlijke trek heeft, waardoor u optimaal kunt genieten van het vlammenspel.

Bekijk hier voor het gehele aanbod openhaarden.

Wilt u een afspraak maken voor een geheel vrijblijvende offerte voor het aanleggen van een openhaard? Vul hier ons offerte formulier in. Wij garanderen u binnen 48 uur reactie op uw aanvraag.
Copyright © 2019 Mabo Haarden