Uw vuur… onze passie!
U bevind zich hier:

Rookkanaal Renoveren

Renoveren rookkanalen
Heeft u last van rookdoorslag op de eerste verdieping, slaapkamer of zolder?Dan kunnen wij uw rookkanaal renoveren. Het renoveren van een rookkanaal is specialistisch werk. Een rookkanaal renoveren kan op verschillende manieren. Mocht u belangstelling hebben voor het renoveren van uw rookkanaal, dan komen wij altijd op lokatie kijken om te onderzoeken hoe we het beste uw rookkanaal kunnen renoveren. 

Oude rookkanalen verdienen aandacht
Oude rookkanalen zijn vaak aangetast door rookgassen, brand of simpelweg door ouderdom. Als uw rookkanaal nog van steen is kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Wij raden daarom aan vroegtijdig het rookkanaal te laten renoveren en up to date te maken. Wij bieden uitstekende oplossingen voor iedere situatie. Door een camera inspectie uit te voeren zien we wat de schade is in het rookkanaal en welke soort rookkanaal het beste bij de situatie past. Dit is afhankelijk van de schade die het rookkanaal geleden heeft en of er een oud rookkanaal aanwezig is. Afhankelijk van de situatie en in overleg met u installeren we een concentrisch rookkanaal (gasstook), een dubbelwandig flexibel rookkanaal (houtstook) of een enkelwandig flexibel rookkanaal (gasstook).

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen voor het renoveren van het rookkanaal? Neem contact met ons op via het contactformulier of kom gezellig langs in onze showroom (open op afspraak).
 
Copyright © 2019 Mabo Haarden