Uw vuur… onze passie!
U bevind zich hier:

Schouwen Renoveren

Renovatie schouwen - openhaarden
Heeft u een bestaande schouw of openhaard en bent u daar op uitgekeken en niet meer tevreden over? Of heeft u een nieuwe woning gekocht waar een openhaard of schouw in zit die u niet mooi vind? Wij kunnen uw schouw of openhaard renoveren en ombouwen tot iets wat volledig naar uw wens is. Vaak moeten we dan een deel van de bestaande schouw of openhaard verwijderen, het komt ook voor dat we de complete bestaande openhaard of schouw moeten verwijderen tot aan het plafond.

Schouw renovatie - gesloten gashaard
Tegenwoordig worden in bestaande schouwen of openhaarden vaak gesloten gashaarden gebouwd en wordt de ombouw strak afgewerkt met stukwerk, zodat het een mooie moderne uitstraling krijgt. Een gesloten gashaard geeft heel veel warmte en een mooie sfeer. Indien gewenst kunnen wij u foto's mailen van dergelijke projecten en/of referenties doorgeven waar Mabo Haarden een schouw renovatie heeft uitgevoerd.

Schouw renovatie doen wij al 15 jaar, u bent voor uw schouw renovatie bij Mabo Haarden dus in vertrouwde vakkundige handen!

Afspraak maken voor een geheel vrijblijvende offerte voor de renovatie van uw schouw of openhaard? Neem contact met ons op en wij komen langs om de situatie te bespreken en te bekijken. U mag ons ook bellen natuurlijk: 073-6235401.
 
Copyright © 2019 Mabo Haarden