Uw vuur… onze passie!

Plaatsing & Nazorg

Plaatsing haard:
Na goed overleg en doorspreken van alle mogelijkheden kan uw haard of schouw worden geïnstalleerd door onze vakmensen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw woonkamer netjes wordt afgedekt (indien nodig) en dat er veilig gewerkt wordt. Na de installatie van de haard wordt de haard getest en wordt er uitleg gegeven betreffende de werking van uw haard.

Plaatsing wordt gedaan door eigen monteurs met jarenlange ervaring in de haardenbranche en daardoor kunnen wij de kwaliteit garanderen.

Veel stookplezier!

Haard

Nazorg en onderhoud:
Service en onderhoud aan uw haard en/of rookkanaal is erg belangrijk, periodiek onderhoud voorkomt storingen en zelfs schoorsteenbranden. Uw verzekering kan/mag ook vragen naar bewijs van onderhoud schoorsteen.

Rookkanalen t.b.v. houthaarden moeten minimaal 1 x per jaar door een erkende schoorsteenveger worden gereinigd. Mocht u drie tot vier x per week of dagelijks stoken, dan adviseren wij om uw rookkanaal/schoorsteen minimaal 2 x per jaar te laten vegen.

Rookkanalen t.b.v. gesloten gashaarden en gas openhaarden zijn onderhoudsvrij, mits er een goede schoorsteenkap op de uitmonding van het rookkanaal is gemonteerd tegen vogelnesten en inregenen.

Gesloten gashaarden hebben 1 x per jaar onderhoud nodig, het gaat hier dus echt om de gesloten gashaard zelf en niet om het rookkanaal. Tijdens het onderhaard aan uw gashaard wordt de glasplaat schoongemaakt en onderdelen nagekeken en/of eventueel vervangen, de gashaard wordt met een stozuiger van binnen ook schoongemaakt.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen en/of opmerkingen. Bel: 073-6441237 of neem contact met ons op door middel van het formulier in te vullen.
Copyright © 2019 Mabo Haarden